Nieuws

24 september 2017

Sparen voor je schoolbieb

‘Sparen voor je schoolbieb’ Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en willen dit jaar een schoolbieb openen op beide locaties.  Wij zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen te sparen voor de nieuwste, spannendste en leukste kinderboeken! Misschien vindt u het leuk om in deze periode uw zoon of dochter te verrassen met een nieuw boek of doet u alvast inkopen voor de decembermaand ?.  Hoe meer (groot)ouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken!

Preview foto
Hoe werkt de Schoolbieb-actie? 

• U koopt van 4 t/m 15 oktober 2017 één (of meerdere) kinderboek(en) bij uw lokale Bruna winkel en levert de kassabon in op school. (online kopen van boeken telt niet mee). 

• Lever de kassabonnen vóór 1 november 2017 in op school bij de leerkracht. Wij leveren de kassabonnen in bij een Bruna winkel.

• Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon. 

• De school mag t/m 16 december 2017 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna-winkel.  

 

Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Team van ‘De Schakel’